Affugter leje – Her finder du de bedste og billigste i Danmark!


Når man vil leje en affugter, er det oftest til akut anvendelse. Akutte situationer kan eksempelvis være ved vandskade eller oversvømmelse i kælderen. I sådanne situationer er der tale om en stor mængde fugt, som skal behandles hurtigt for at mindske omfanget af skaden.

Man kan også få brug for en affugter hvis man vil mindske luftfugtigheden i kælderen. Luftfugtighed i kælderen kan være et stort problem, da det kan ødelægge indbo og møbler hvis der dannes skimmelsvamp. Her er der dog ofte ikke tale om en ligeså akut situation som hvis man havde vandskade.

Skal man købe en affugter, eller leje en affugter?

to lejede affugtere opsat i kælder

Hvorvidt man skal købe en affugter eller leje en affugter, afhænger i høj grad  af hvad du skal bruge din affugter til. For langt de fleste, er en mindre affugter til et par tusinde kroner med indbygget hygrostat og vandreservoir rigeligt til at holde kælderen tør under normale omstændigheder.

Er der på den anden side tale om en akut vandskade i eksempelvis kælderen, er det ofte de store professionelle affugtere som man lejer, der skal til for at få lokalet tørret hurtigst muligt med minimal omfang af skaden.

Køb en affugter, din forsikring betaler!

Står du med vand til knæene, og er hele Danmark udsat for skybrud, er det ikke nødvendigvis den bedste løsning at leje en affugter. Det forholder sig nemlig sådan, at affugter udlejerne ofte kan være udsolgt, hvis hele Danmark er udsat for et stort skybrud. Er dette tilfældet, kan du have pligt til at gøre noget for din forsikring, så omfanget af skaden ikke bliver større. Det kan eksempelvis være ved at købe en affugter, hvis du ikke kan finde flere til leje – også selvom du ikke har aftalt det med forsikringen. Hvis du køber en affugter til 4000-5000 kroner, vil forsikringen typisk dække, og formentlig heller ikke kræve den tilbage, da det ikke kan betale sig for dem. Hvis du har brug for god vejledning til køb af affugter, så tag et kig forbi vores affugter test

En affugter som køre 24 timer i døgnet i en måned, kan hurtigt ende op med at koste et par tusinde kroner i el-udgifter. De fleste forsikringer dækker også el-udgiften, så du skal huske at gøre krav på disse penge. Husk også at forsikringen belønner din arbejdsindsats med omkring 80 kroner i timen.

Her kan du finde affugter udlejere

Affugtertilleje.dk
Små, mellemstore og store affugtere udlejes i Nordjylland, til priser fra kr. 99,- inkl. moms pr. døgn. Affugteren henter man selv på lager lige øst for Aalborg.
Vi udlejer også måleudstyr til fugtmåling af Din egen skade, så Du kan følge med når der er tørt.

Slangerup udlejning Aps

Slangerup udlejning tilbyder leje af mindre affugtere, fra priser til 80 kr. i døgnet. Affugter leje leveres fra Slangerup. Der tilbydes i øvrigt døgnservice.

Total skadeservice

Total skadeservice har et større antal professionelle affugtere som udlejes fra 175 kr. pr. døgn. Der leveres affugtere fra Ringsted. De hjælper også med opsugning af vand, efter aftale med dig.

Har du en virksomhed som udlejer affugter? Så kom gratis på vores liste! Kontakt os her og vi vender tilbage hurtigst muligt.
Spørgsmål? - Skriv herunder, og vi svare med lynets hast :-)

Skriv et svar