Sådan får du den billigste pris på omfangsdræn

DMI varsler endnu engang om skybrud, hvilket formentlig vil resultere i, at mange boligejere vil få vandskade i kælderen eller fugt i fundamentet. Men med et omfangsdræn mindsker du risikoen væsentligt for, at det bliver dig som får den næste vandskade. Og dræn er da også et anlæg alle boligejere bør have – i hvert fald, hvis man gerne vil undgå vandskade. Men der hvor mange springer fra er naturlig nok prisen. Et omfangsdræn kan hurtigt blive dyrt, især hvis husets fundament går langt ned i jorden.

I denne artikel vil vi kigge på, hvor du kan finde dit næste billigste omfangsdræn.

Prisen på omfangsdræn

Prisen på et omfangsdræn variere meget, afhængig af hvilket hus der skal etableres omfangsdræn. Men generelt kan man sige, at den typiske pris ligger mellem 5000-1000 kroner per meter, men kan sagtens blive mere eller mindre.

Alene prisen er måske motivation nok, til at finde det billigste omfangsdræn – Derfor skal du følge med i denne artikel resten af vejen :-) .

Hvad afhænger prisen af?

Prisen på etablering af omfangsdræn afhænger af en række faktore, som nævnes i nedstående liste. Denne liste, er en liste over faktore som hovedsageligt afgøre prisen. Dvs. at der er en række flere ting, som spiller en rolle i forhold til prisen. Bl.a. er hvor du bor, og hvilket forsikringsselskab du er medlem af, også med til at afgøre prisen.

  • Hvilken jordtype findes der i dit område?
  • Hvor dybt er fundamentet af huset gravet ned?
  • Hvor meget af arbejdet udføre du i forhold til kloakmesteren (læs mere om dette i sidste afsnit af artiklen)?

Hvor finder jeg den billigste pris på omfangsdræn?

Den bedste måde, hvorpå man kan få det billigste tilbud på omfangsdræn, er formentlig 3-tilbuds sider. Med 3-tilbuds sider kan du indsende en opgave, hvorefter 3 professionelle håndværkere byder på opgaven. Fordi de gerne vil have din opgave byder de så lavt de kan, for at vinde over de andre.

3byggetilbud.dk er et godt eksempel på sådan et site. Hos 3byggetilbud benytter de overstående teknik, og har fået flere tusinde glade kunder.

Hvordan forhandler jeg med kloakmesteren?

For at du kan få etableret dræn, kræver det, at en autoriseret kloakmester gør det. Der er altså ingen vej uden om, at skulle betale en håndværker, for at etablere omfangsdræn what so ever. Derfor kan du ligeså godt forberede dig på at forhandle med kloakmesteren om prisen – og det vil vi hjælpe dig med nu.

Etablering af dræn kræver en del gravearbejde. Gravearbejde, som kloakmesteren ikke nødvendigvis behøver at udføre. Kloakmesteren behøver kun at tilslutte drænet til de forskellige kloaker osv., men du kan jo evt. aftale med kloakmesteren, at du sørger for gravearbejde samt bortskaffelse af jorden.

Dette burde gerne sætte dig i en bedre forhandlingssituation, så du kan få en lavere pris på etableringen. Derudover kræver det jo blot almen købmandsskab at få prisen ned. Læs mere om dette på bolius.dk.

Spørgsmål? - Skriv herunder, og vi svare med lynets hast :-)

Skriv et svar