Vandskade i trægulv – Sådan behandler du vandskade i trægulv

Hvis du har fået vandskade i trægulvet, kan det være en besværlig og lang proces, at få trægulvet til få den samme form og skønhed igen. Alt afhængig af hvor omfattende skaden i trægulvet er, skal du enten brække hele gulvet op igen, og derefter placere nyt trægulv, eller du kan nøjes med at affugte gulvet og herefter nedslibe gulvet.

Vi anbefaler:

Få 3 gratis tilbud på udbedring af vandskade i trægulv!

Hvis du selv prøver at ordne vandskade i trægulv, bliver det sjældent noget kønt syn. Ved brug af denne service kan du få 3 tilbud fra professionelle, helt gratis og uforpligtende.

Affugtning

Trægulv med vandskade

Når et trægulv kommer i tæt kontakt med vand, kan trægulvet miste form, og udvide sig. Det vil resultere i ujævnheder.

Hvis dit trægulv har haft en mindre skade, behøver det ikke at blive affugtet. Det kan affugte sig selv. Ulempen ved dette, er dog at det kan tage op til et helt år, før at trægulvet er helt tørt. Mange boligejere har svært ved at vente et helt år, da gulvet ikke just er pænt imens.

affugtning

Der bores hul i gulvet og herefter kan trægulvet affugtes.

Alternativt kan du hyre et professionelt firma som kan affugte dit trægulv. Det foregår ved at man bore et mindre hul i gulvet, og placere en såkaldt affugter. Det denne affugter gør er at den fjerner fugt fra gulvet. Det tager typisk en uge til 14 dage, før at gulvet er helt tørt, og du kan gå igang med at restroere gulvet.

Spørgsmål? - Skriv herunder, og vi svare med lynets hast :-)

Skriv et svar