fjernelse af vand i kælderen med vandstøvsuger

En vandstøvsuger kan være meget brugbar hvis du lige har fået vandskade i kælderen. Den kan suge mange liter vand i minuttet afhængig af størrelse og sugekraft.

Hvad er en vandstøvsuger?

En vandstøvsuger kan sammenlignes med en almindelig støvsuger. En af forskellene er at en vandstøvsuger ikke bruger poser til at opsamle vandet – ellers ville den ikke fungere. Det er også derfor man aldrig må bruge en almindelig støvsuger til at samle vand ind. Derudover har de fleste vandstøvsugere generelt en større beholder. Det har de så de kan indeholde mange liter vand, Så behøver man ikke gå ligeså mange gange frem og tilbage, når man skal tømme beholderen.

Vandstøvsugere findes i mange forskellige størrelser og typer, og der kan derfor være en del forskel på vandstøvsugere til private hjem og vandstøvsugere til industrielt og erhvervsmæssigt brug. Selvom beholderernes størrelse og vandstøvsugernes sugekraft kan være vidt forskellige, vil teknikken bag alle ofte være det samme – udover strømforbruget selvfølgelig.

Vandstøvsuger leje – Hvor lejes en vandstøvsuger billigst?

Vi har lavet en lille liste over hvor man kan leje en vandstøvsuger:

Bilka.dk

Hos bilka kan man leje vandstøvsugere. Billige og pålidelige. De kan også lejes i deres fysiske butikker.

Vandskaden.dk

Vandstøvsugerne hos vandskaden.dk koster 200 kroner per døgn. Dog er udvalget af vandstøvsugere meget småt.

Vandstøvsuger pris – hvor købes vandstøvsugere?

Når du vil ud og købe en vandstøvsuger, bør du altid vurdere dels hvor meget sugekraft den skal have, kapiciteten i beholderen og prisen. Prisen på en vandstøvsuger kan svinge mellem 1000 kroner, til omkring 4000 kroner. Generelt kan du regne med at jo mere den koster, jo mere sugekraft og kapacitet får du for pengene.

Spørgsmål? - Skriv herunder, og vi svare med lynets hast :-)

Skriv et svar