Banankage er en sikker vinder til mange situationer

26 juli 2019
Kamilla Tolnø
Banankage er en sikker vinder til mange situationer

Hvem elsker ikke et godt stykke kage? Når der skal hygge eller fejres, er der ikke meget, der slår en lækker og hjemmebagt kage. Derfor er det heller ikke underligt, at kage er en fast bestanddel af mange festlige lejligheder. Uanset om man skal fejre fødselsdag eller lave en lækker dessert til en vennemiddag, er der ingen tvivl om, at en kage er et godt valg. Og med en banankage er man sikker på, at man aldrig går galt i byen. En banankage er nemlig en vaskeægte klassiker, der går rent ind i hjerterne hos både børn og voksne. Og som en ekstra fordel er den både hurtig og nem at lave, så man ikke skal bruge hele aftenen i køkkenet.

Den perfekte kage

Banankage er noget nær den perfekte kage. Den egner sig nemlig godt til transport, så den fx kan bruges til klassens time-kage og børnefødselsdage. Den kan også sagtens spises kold og holder sig nogle dage i køleskab. Så længe man kan lide banan, kan man med garanti også lide banankage. Ud over den lækre smag er bananerne nemlig med til at holde på fugten i kagen, så det ikke bliver en tør og kedelig oplevelse. Det er allerbedst, hvis man kan bruge meget modne bananer, da de giver mere sødme og smag. Hvis bananerne i frugtkurven har set bedre dage, er der altså ingen undskyldning for ikke at bikse en banankage sammen. De fleste vil nemlig have alle ingredienserne derhjemme i forvejen.

Få en god opskrift

Du kan få en god opskrift på banankage her. Den er både hurtig og nem at lave, og som sagt kan den laves med de mest gængse ingredienser. Samtidig har denne banankage et særligt og lækkert twist i form af mørk chokolade, der giver ekstra sødme og kant. Hvis du har ledt efter den perfekte kage, skal du prøve at lave og smage denne banankage.