Billig varme og en grønnere profil med Mitsubishi varmepumper

10 november 2020
Astrid Pedersen

Skal dit hjem være grønnere og mere klimavenligt? Så bør du skifte til en moderne varmepumpe.

Hvilken type varmepumpe skal jeg anskaffe?

Er dit hus opvarmet ved hjælp af dyre elektriske varmeapparater, kan det kun gå for langsomt med at få udskiftet disse med de langt mere klimavenlige luft til luft varmepumper. En luft til luft varmepumpe varmer boligen op på langt mere effektiv vis, og renser samtidig luften, hvilket minimerer behovet for udluftning. Så her er der store besparelser at hente.

Det er der også på en luft til vand varmepumpe, som uden problemer kan erstatte dit gamle fyr, hvis dit hjem er opvarmet ved hjælp af sådan eet. Med en luft til vand varmepumpe kan du få opvarmet såvel brugsvand som cirkulationsvand i boligen på effektiv og klima venlig vis. Og så sparer du op imod halvfjerds procent af dine samlede udgifter til varme.

Hvor kan jeg finde de smarte Mitsubishi varmepumper?

Hvis du er på udkig efter en af de utroligt effektive luft til vand varmepumper fra det velrenommerede japanske brand Mitsubishi kan du med fordel kigge hos Dansk Varme.

Når du køber en Mitsubishi varmepumpe hos Dansk Varme får du ikke alene en varmepumpe i høj kvalitet. Du får også hjælp til at udvælge præcis den varmepumpe som i kapacitet og yde evne matcher størrelsen på din bolig og din husstands behov for opvarmning. På den måde er du garanteret varmt vand i huset hele året rundt – også i de koldeste vinter måneder. Og det til en pris som ligger langt under de omkostninger du har ved et gammelt slidt fyr.

Dansk Varme hjælper selvfølgelig også med alt fra levering og installering til indhentelse af offentligt energi tilskud i forbindelse med anskaffelse af luft til vand varmepumpe. Du kan se udvalget af Mitsubishi luft til vand varmepumper hos Dansk Varme på hjemmesiden https://danskvarme.dk/produkt-kategori/luft-til-vand-varmepumper/Mitsubishi-luft-til-vand-varmepumper/