Derfor er virksomhedsrådgivning en god ide

14 februar 2020
Lotte Hindsberg
Derfor er virksomhedsrådgivning en god ide

Uanset om du er en lille virksomhed eller en stor organisation med mange ansatte, er virksomhedsrådgivning en god ide. Virksomhedsrådgivning tager udgangspunkt, i der hvor virksomheden er på nuværende tidspunkt og hjælper virksomheden, med at komme videre i den ønskede retning. Samtidig vil en virksomhedsrådgivning, alt efter hvad de er blevet bedt om, hjælp se virksomheden med andre øjne og stille de måske lidt ubehagelige spørgsmål, som tvinger en til at tage stilling og foretage nødvendige ændringer.

Virksomhedsrådgivning spænder over mange emner, fra ansættelsesrådgivning, individuel coaching, konflikthåndtering til rådgivning af bestyrelsen. Det er blandt andet muligt at få virksomhedsrådgivning i Midtjylland.

Kill your darlings

Hvis du har bedt en virksomhedsrådgiver hjælpe jer med at tage et grundigt kik på jeres virksomhed og hjælpe jer med at komme derhen, hvor i gerne vil have jeres virksomhed, skal du være indstillet på at der skal og vil ske ændringer. Det er en proces der kan være hård. Der bliver nemlig kigget på vaner og uvaner. Stillet skarpe spørgsmål og i skal være klar til at der skal ske ændringer., måske endda kraftige ændringer. Dvs. at i skal være klar til at nedlægge områder som har betydet meget, men som ikke længere er rentable. Dvs. i skal kunne kills your darlings. Det er ikke altid en let proces.

Individuel rådgivning

Ved siden af virksomheds og organisationsrådgivning er det også muligt at modtage individuel rådgivning. Det kan være på ledelsesplan, men også på medarbejderplan. Et individuelt fokus kan skabe et trygt fora der giver gode muligheder for udvikling. Det kan f.eks. være emner som sælgerperformance og talentudvikling. På lederplan kan det være, hvordan du kan udvikle dig som leder til fordel for dig og dine medarbejdere. Især hvis i som virksomhed, står over for en stor udvikling eller ændring, kan det være godt med sparring, så situationen håndteres bedst muligt, uden at det skaber usikkerhed og utryghed i virksomheden.