DVD’er med danske film er den perfekte gave til dine bedsteforældre

30 august 2021
Emilie Ann Jacobsen

Det kan være svært at købe gaver til sine bedsteforældre. De har jo haft et helt liv til at samle ting sammen. Det er derfor sjældent, at der er noget, de virkelig har brug for. Men samtidig vil du jo stadig gerne give dem en gave. Har du det på den måde med dine bedsteforældre, kan det være en god ide, at du overvejer, hvad de godt kan lide. Mange ældre mennesker kan godt lide at se gamle danske film. Derfor kan det være en oplagt gave for dig at købe. 

Et af de steder, hvor du kan købe gamle danske film er på MovieZoo. De har et stort udvalg af film, deriblandt mange gamle danske film. Du kan derfor nemt finde film, som dine bedsteforældre kan lide. Det kan både være enkelte film eller hele boxsæt, hvor de får seks eller ti film i et sæt. Dermed vil der være virkelig mange timers underholdning til dem. 

Lav lidt research på dine bedsteforældres smag

Inden du bestiller en film på MovieZoo, er det en god ide, at du lige researcher lidt i forhold til, hvad dine bedsteforældre godt kan lide. På den måde kan du være mere sikker på, at du får købt en film, som de godt vil kunne lide. 

Du kan for eksempel starte med at spørge om, om der er nogle skuespillere, som de er særligt vilde med. Er der det, kan du finde en film, hvor han eller hun optræder. Det er med til at øge sandsynligheden for, at de godt vil kunne lide filmen. 

Har de ikke lige en yndlingsskuespiller, går du som regel aldrig galt i byen med film, hvor Dirch Passer, Ghita Nørbye, Ove Sprogøe eller Poul Reichardt er på rollelisten. De var som regel garanti for en god filmoplevelse dengang – og er det selvfølgelig stadig.