Er du nysgerrig på prisen for træfældning i Århus? Så læs med her

08 november 2021
Cecilie Mortensen

advertorial

Kunne du godt tænke dig at vide mere om, hvad prisen er for træfældning i Århus? Så er du havnet det helt rette sted. Vi kommer nemlig med flere eksempler i denne artikel, så du bedre kan forholde dig til, om det er en ydelse, der er godt givet ud for dig. 

Bliv klogere på prisen for træfældning i Århus

For vi kommer med priseksempler, så skal det nævnes, at prisen altid vil afhænge af den specifikke opgave. For der er visse opgaver, som kan være mere krævende end andre. Derfor vil du også altid få så retvisende en pris, hvis du vælger at indhente et tilbud, hvor du fortæller mere om det eller de træer, der skal fældes. Men lad os nu vende tilbage til konkrete priser.  

Eksempel på træfældning i Århus pris 

Hvis du står med en lidt større opgave, hvor der skal fældes tæt på 20 træer, som alle har en højde omkring 20 meter og en diameter omkring 15 cm, så kan træfældningen koste op til 12.000 kr. En pris som denne kan desuden også inkludere, at træet kommer i en flismaskine og at rødderne, der er tilbage bliver stubfræset. 

Et andet eksempel vi kommer til at gennemgå lyder på 3.000 kr. for en træfældning. Denne pris kan du forvente at betale, når der skal fældes et enkelt træ, hvor det dog foregår som en topkapning. Det vil sige, at den professionelle klatrer op i træet og fælder træet lidt ad gangen – det vil typisk være i tilfælde, hvor der ikke er plads til, at træet kan falde i dets fulde længde.

Nu hvor du har to eksempler på træfældning i Århus pris, så kontakt endelig et eller flere firmaer, som du kunne tænke dig at bruge. Så kan du høre om deres prisniveau, før de kommer ud til dig.