Få den bedste hjælp til træfældning i Højbjerg

09 februar 2021
Astrid Pedersen

Er dit flotte birketræ blevet lidt for højt, så det generer naboerne og overskrider grundejerforeningens reglement – eller skal den høje elm væk fra din grund? Så kan du med fordel kontakte 1-2-træfældning.dk.

Hvordan kan 1-2-træfældning.dk hjælpe mig?

Hvis du står med et stort træ som du egentlig gerne vil af med men som du ikke selv har kapaciteten til at fælde eller skære ned kan 1-2-træfældning.dk hjælpe dig. 1-2-træfældning.dk hjælper med at fjerne meget store træer, enten ved hjælp af topkapning eller fældning.

Det er især meget vigtigt at du kontakter 1-2-træfældning.dk når du skal fælde et træ som er placeret nær bebyggelse. Hvis du selv forsøger dig med dette projekt kan du risikere at bringe andre menneskers liv i fare, eller afstedkomme store skader på materiel. Og det er slet ikke sikkert forsikringen dækker når disse skader er forårsaget af amatør arbejde.

To forskellige metoder til fjernelse af store og høje træer

1-2-træfældning.dk har de bedste forudsætninger for at vurdere hvorledes du nemmeste kommer af med dit høje træ uden at det går ud over mennesker, biler eller bygninger.

Hos 1-2-træfældning.dk finder du udelukkende dygtigt mandskab som er særligt uddannet inden for træpleje og som har mange års erfaring inden for træfældning og topkapning. Ved træfældning anvendes avanceret udstyr som skal sikre at træet vælter på kontrolleret vis og ikke tager hverken mennesker eller materiel med i købet.

Topkapning er en metode til fjernelse af større træer, som oftest i tættere bebyggede områder, hvor træfældning er udelukket. Til dette formål anvendes særligt uddannede klatrere som ved hjælp af sikkert og stærkt udstyr entrer træets top og herfra udfører en kontrolleret nedskæring af træet. På den måde kan træet fjernes uden at vælte – sikkert og effektivt.

For mere information om 1-2-træfældning.dk’s ydelser, klik ind på 1-2-traefaeldning.dk.