Find de bedste italienske restauranter i Roskilde, Ringsted og Ballerup

28 april 2021
Astrid Pedersen

Efter en lang periode med fast food, take away og andre former for mad ud af huset er der mange, som tørster efter en rigtig middag på en god restaurant. Selv om de tre oven for nævnte måltidstyper samt hjemmelavet mad kan være ganske velsmagende og lækkert er oplevelsen stadig ikke den samme.

Der er noget særligt ved at sætte sig tilrette i et hyggeligt restaurations lokale og lade dygtige tjenere servere den vel tilberedte mad. På en restaurant er det muligt at bestille flere retter – noget man sjældent orker selv at bikse sammen hjemme i køkkenet.

Samtidig vil der på en restaurant som regel blive serveret retter og menuer som man ikke selv kunne have fundet på at lave, enten fordi det en tidskrævende operation eller fordi det kræver særligt udstyr eller et professionelt håndelag. Dette gør sig i særdeleshed gældende for special restauranter som for eksempel et italiensk osteria, trattoria eller ristorante.

Selv om man godt selv kan fremstille en herlig pizza er det ikke helt det samme som en sprød stenovns bagt én af slagsen. Og hvem står lige derhjemme og bruger timer på at fremstille frisklavet pasta?

Find den bedste italienske restaurant tæt på dig

Er du en af de mange som sætter pris på italiensk mad og vin, og gerne nyder begge dele på en rigtig restaurant, kan du med fordel tjekke La Rustica hvis du er bosat i Ringsted, Roskilde eller Ballerup.

Hos La Rustica får du den autentiske italienske spise oplevelse med tilhørende vin og selvfølgelig top betjening. Du kan blot læne dig tilbage og nyde smagen af en skøn Saltimbocca, Petit Di Pollo, Scaloppina Gorgonzola, Filetto Di Casa Eller Madaglion Alla Rustica – det hele selvfølgelig med særligt tilpasset vin, udvalgt af kokken selv.

Læs mere, og book bord hos La Rustica, på https://www.la-rustica.dk/.