Find din faglærte VVS mand i Roskilde

04 juni 2020
Astrid Pedersen

Mange ting i boligen kan man selv ordne, hvis den trænger til at friske op. Der er for eksempel intet som helst i vejen for at du selv maler dine vægge, opsætter en gipsvæg eller giver dine gulve en gulvafslibning. Men når det kommer til opgaver som vedrører de faste VVS installationer i din bolig skal du ifølge gældende dansk lovgivning har fat på en fagperson, nemlig en autoriseret VVS installatør.

Få kompetent hjælp til VVS i Roskilde

Skal dit hus eller din lejlighed i Roskilde sættes i stand, og er renovering af badeværelse eller køkken en del af planen? Så kan du trygt kontakte Erik Petersen’s Eftf. – autoriseret VVS installatør i Roskilde.

Erik Petersen’s Eftf. har igennem mange år leveret VVS løsninger til private såvel som til erhvervs virksomheder og offentlige institutioner i Roskilde og omegn. Hos Erik Petersen’s Eftf. er du garanteret et grundigt stykke VVS arbejde udført af faglærte håndværkere.

Står du således og skal bruge en autoriseret VVS installatør til at hjælpe dig med at flytte et afløb, afvikle en gasledning eller installere din luft til vand varmepumpe eller din luft til luft varmepumpe kan du få den bedste hjælp hos Erik Petersen’s Eftf. Erik Petersen’s Eftf. kan bedst hjælpe dig hvis du kontakter VVS installatøren forud for projektets påbegyndelse. Derved har de dygtige og erfarne VVS installatører mulighed for at give deres besyv med i planlægningen og dermed sikre at du får de mest optimale installationer.

Du har for eksempel mulighed for at tilvælge installation og montering af et blødgørings anlæg, som kan spare dig for mange genvordigheder forårsaget af kalk i vandet. Med et blødgørings anlæg får dine rør, opvarmnings systemer og husholdnings apparater et længere liv.

Du kan læse mere om Erik Petersen’s Eftf. og virksomhedens produkter og ydelser som autoriseret VVS installatør på hjemmesiden johnvvs.dk