Find din nye Tesla i en brugt version

14 april 2021
Astrid Pedersen

De fleste af os kender godt til den luksuriøse el bil Tesla. Hvem har ikke kigget langt, og med slet skjult misundelse, efter en lækker, strømlinet Tesla når den nærmest lydløst gled ned ad gaden.

En Tesla er alt hvad der er værd at stræbe efter som el bil. Tesla er kendt for sit smukke og raffinerede design som vidner om en gennemført udviklings proces. Producenten bag Tesla går ikke på kompromis med kvaliteten, hverken når det gælder æstetik eller yde evne i den både smukke og stærke bil.

Tesla er langt foran sine konkurrenter hvad angår såvel teknologi som design, og tilbyder de mest formidable køre egenskaber og state of the art ekstra udstyr som gør livet bag rattet særlig spændende. Og så føles en Tesla bare mere som en ”rigtig” bil.

Vælg en Tesla som din næste bil – det vil du ikke fortryde

En Tesla er andet og mere end blot en elektrisk drevet bil. En Tesla er en el bil i den absolutte luksus klasse. Med sit eksklusive design, som er gennemført helt ned i detaljen, den kraftige motor og den hurtige acceleration placerer Tesla sig langt over andre el biler.

Du får således glæden af en grønnere profil i kombination med den ultimative køreglæde – og en pæn portion prestige – når du vælger at investere i en Tesla. Og er du ikke helt oppe i den finansielle liga hvor du har råd til en fabriksny Tesla kan du med fordel tage et kig på det voksende brugtmarked for dette bil mærke.

Find en brugt Tesla online

Der er nemlig inden for de seneste ti år kommet flere og flere Tesla biler på de danske veje – og således er de også begyndt at dukke op hos brugtvogns forhandlerne. Se et stort udvalg af annoncer for brugt Tesla til salg på Biltorvet.dk.