Find en god tandlæge for hele familien

19 juli 2021
Astrid Pedersen

Er du en smule bange for at gå til tandlæge, og har du derfor ikke været af sted i flere år? Så bør du faktisk se at få booket en tid til tandrens og eftersyn. Ikke kun for din egen, men også for dine børns skyld. Og her kan du med fordel vælge en tandlæge som kan hjælpe hele familien med deres tænder.

Hvorfor vælge en familie tandlæge?

Hvis du ønsker at beholde dine tænder fri for huller og dårligdomme så længe som muligt er det vigtigt at du besøger din tandlæge med jævne mellemrum.

Mindst én gang og året – og faktisk helst to – bør du sætte dig i tandlæge stolen og gabe op. Så giver du nemlig tandlægen mulighed for at efterse dine tænder og dit tandkød med henblik på at finde ansatser til lidelser så som karies eller parodontose.

Dermed øges sandsynligheden for at kunne bevare et smukt og funktionelt tandsæt hele livet igennem. Derfor bør du – og dine børn – gå til tandlæge en gang hver halve eller hvert hele år. Og vælger I en fælles tandlæge har du den bedste chance for at give den gode vane videre til dine børn.

Hvor finder jeg en god tandlæge i Holte?

Er du og din familie bosiddende i det skønne Nordsjælland, nærmere betegnet Holte i Rudersdal Kommune, kan du med fordel vælge Tandklinikken for Små & Store som din faste tandlæge.

Tandklinikken for Små & Store er tandlægeklinikken for hele familien. Hos Tandklinikken for Små & Store finder du tandlæger, tandplejere og klinik assistenter som kan hjælpe såvel børn som voksne med at opretholde en god og sund mundhygiejne.

Tandklinikken for Små & Store har særligt speciale inden for børne tandpleje. Er dine børn en smule bange for at besøge tandlægen på den lokale skole tandlægeklinik kan der være en vis idé i at tage dem med til Tandklinikken for Små & Store. Læs mere på intellident.dk