Forkæl medarbejderne med friskbrygget kaffe fra kaffevogn i Herning

07 december 2020
Astrid Pedersen

Det at leje en kaffeknallert eller en kaffevogn er en hyggelig, billig og nem måde, hvorpå du kan forkæle dine medarbejdere – til hverdag eller ved særlige lejligheder.

Hvis du ikke har investeret i kaffe automater til dine kontorer kan du med en kaffevogn placeret i en times tid foran firmaets hovedindgang om morgenen og omkring middag sørge for at dine medarbejdere får noget at varme sig på når de møder ind, og efter frokost. Du bestemmer selv om du vil betjene dig af en eventuel rabat ordning for dine medarbejdere, eller om der skal være kaffe ad libitum til det arbejdende folk. Med en mobil kaffebar kan du give medarbejderne et levende incitamentet til at møde tidligt op på arbejde, og samtidig give medarbejderne en god og velsmagende start på dagen.

Ønsker du kun at leje en kaffevogn ved særlige lejligheder kan dette også lade sig gøre. Mange arbejdsgivere vælger at lade en kaffeknallert eller en kaffevogn opstille i forbindelse med morgenmøder eller lignende forsamlinger. På den måde øger du motivationen for deltagelse, og giver samtidig medarbejderne en god oplevelse.

Hvilken slags kaffe serveres fra en kaffevogn?

Når du lejer en kaffevogn fra Kaffeexpressen kan du være sikker på at dine medarbejdere får netop den kaffe de ønsker. Uanset om de er til sort kaffe som espresso eller americano, eller om de foretrækker de varianter som er tilsat større eller mindre mængder af mælk – for eksempel cortado, latte macchiato, caffe latte, flat white, cafe au lait eller cappuccino – kan den dygtige barista, som følger med din kaffevogn fra Kaffeexpressen, servere den med et smil – frisk fra den professionelle espresso maskine.

Lej en kaffevogn i Herning – nemt og billigt

Hvis du ønsker at leje en kaffeknallert eller en kaffevogn kan du med fordel kontakte Kaffeexpressen – læs mere på kaffeexpressen.dk