Frisk huden op med en lækker ansigtsbehandling

02 december 2020
Astrid Pedersen
Frisk huden op med en lækker ansigtsbehandling

I disse kolde og mørke vintermåneder, hvor det er så som så med mængden af frisk luft og sollys, kan huden i ansigtet godt få en tendens til at blive grålig, slap og måske endda blive irritabel. Oplever du problemhud i vinter halvåret er der dog hjælp at hente hos en kosmetolog som kan tilbyde en opfriskende ansigtsbehandling.

Hvor kan jeg få en lækker og holdbar ansigtsbehandling i København?

Hvis du leder efter en kosmetisk klinik eller en skønhedsklinik som kan hjælpe dig med en virksom ansigtsbehandling behøver du ikke at lede særlig længe. Tæt ved Nørreport Station finder du nemlig Klinik SOMA, som har specialiseret sig inden for individuelt tilrettelagte ansigtsbehandlinger, udført med særligt udvalgte produkter tilpasset netop din huds unikke dispositioner.

Skønhedsklinikken Klinik SOMA er ejet og drevet af Michelle som er uddannet kosmetolog fra den velansete og godkendte kosmetolog skole CIDESCO i København. Din hud er i trygge og professionelle hænder hos Michelle som gennem flere års passioneret arbejde med hud og skønhed har tilegnet sig stor viden om – og tilsvarende færdigheder inden for – alt hvad der handler om kosmetiske behandlinger.

Når du sætter dig i stolen i den hyggelige og afslappede Klinik SOMA og lader Michelle tage sig kærligt af din hud er du garanteret et smukt resultat som kan holde i mange måneder. Michelle anvender udelukkende de mest eksklusive og gennemtestede produkter i sine ansigtsbehandlinger.

Produkterne som anvendes i Klinik SOMA stammer fra iS CLINICAL – en eksklusiv klinisk hudplejeserie udviklet af INNOVATIVE SKINCARE af læger og forskere. Disse produkter er fremstillet på baggrund af mange års akkumuleret viden om menneskets hud, og er selvfølgelig 100% fri for parabener og parfume. Du er, med andre ord, sikret en behandling med produkter helt uden allergener og hormon forstyrrende stoffer når du lader Michelle fra Klinik SOMA udføre din ansigtsbehandling.

Book tid til en ansigtsbehandling på kliniksoma.dk