Heiring – dansk smykkefirma med en lang historie

16 august 2021
Camilla Skøtt

Når du skal vælge et smykke til en gave, kan du med fordel lægge nogle tanker bag valget. På den måde bliver gaven mere personlig, og der er større chance for, at modtagere sætter pris på den.

Det er svært nok at købe smykker til sig selv, for hvad skal man egentlig vælge? Men det er endnu sværere, når smykket skal købes som en gave til én, man holder af.

Der er dog et par tips, du kan gøre brug af:

1) Kig på den person, du skal købe gave til. Er vedkommende sprudlende, livlig og udadvendt eller nærmere tilbagetrukket og stille. Førstnævnte sætter nok større pris på prangende smykke end sidstnævnte.

2) Undersøg, hvilket materiale vedkommende holder mest af. Det gør du bedst ved at kigge på de smykker, vedkommende allerede har. Det er nemlig forskelligt, om vi foretrækker sølv eller guld.

3) Overvej, om smykket skal have en betydning. Enten med en indgravering eller ved at vælge et smykke med et vedhæng, der symboliserer noget, I enten har tilfælles, eller som modtageren sætter pris på.

Heiring – hvis du vil have åndeligheden frem

Har du besluttet dig for at finde et smykke, der symbolisere det naturlige, åndelige og spirituelle, kan du med fordel tage et kig på danske Heiring. Her får du ikke bare et smykke fra et firma, der har mange år på bagen – det blev etableret i 1976 – men også et smykke, der indeholder en del symbolik.

Vælg eksempelvis drømmefangeren, der beskytter bæreren mod onde drømme. Eller hvad med en lille skytsengel i enten sølv eller forgyldt sølv. Du kan også finde en lille fjer, der symboliserer fællesskabet med naturen.

Mulighederne er mange, og det handler om at vælge netop det smykke, du mener passer bedst til hende, der skal have gaven. Gør du det, bliver hun med sikkerhed glad.