Hold familieferien på nogle af Danmarks bedste campingpladser

Der er absolut ingen grund til at hive hele familien med til sydlige himmelstrøg, når den dejlige danske sommer lurer lige om hjørnet. I det følgende kan du læse mere om fordelene ved at holde ferie i Danmark.

Find de bedste campingpladser i Vestjylland

Leder du efter en egn i Danmark som byder på såvel lækker natur som spændende oplevelser under åben himmel? Så kan du med fordel vælge det vestlige Jylland som din og familiens destination. Her finder du Camping og Familiepark West, som byder jer velkommen med tilbud til hele familien – store såvel som små.

Hos Camping og Familiepark West kan du bo i telt, i campingvogn eller i en af de mange lækre og veludrustede hytter eller feriehuse. Alle, som bor på Camping og Familiepark West, vil have adgang til parken samt til campingpladsens fælles faciliteter. Det betyder at du selv kan bestemme om du ønsker at lave mad på familiens medbragte grill eller udekøkken, eller om du vil benytte dig af den fælles grill og bålplads, når aftensmaden skal tilberedes.

I dagtimerne kan både store og små muntre sig med de mange spændende faciliteter og aktiviteter som forefindes i parken. Her kan I for eksempel sejle i kajak på åen, eller fiske i den til parken hørende fiskesø.

For de helt små er der badeland og hoppeborg, og de lidt større børn kan søge udfordringer på natur legepladsen, hvor der også forefindes en svævebane. Det er muligt at spille frisbee, minigolf, beach volley eller fodbold på de dertil indrettede baner. Og i sommer halvåret er parkens kalender fyldt til bristepunktet med morsomme aktiviteter så som skattejagt, laser games, konkurrencer og meget mere.

Hvis du ønsker at reservere en teltplads, en campingplads, en hytte eller et feriehus til sommeren hos Camping og Familiepark West, kan du læse mere og finde den online booking formular på campingfamiliepark.dk

Leave a Comment