Hoveddøren giver facaden karakter

29 juni 2022
Niels Geckler

editorial

Er du i gang med at renovere huset udvendigt? Så leder du sikkert efter billige facadedøre, for dørene har ikke bare praktiske funktioner, de er også vigtige for husets look. 

Når du bygger nyt hus eller sætter din nuværende bolig i stand fra yderst til inderst er det vigtigt at huske hvor stor betydning yderdørene faktisk har for det samlede visuelle indtryk af huset. Det er ikke bare praktiske foranstaltninger der gør det muligt at komme ind og ud samtidig med at man kan lukke af. Det er vigtige designmæssige detaljer, som skal passe med resten af huset både i udformning og farve og materiale.

facadedøre

Ingen gider vel at betaler for meget for noget, så her er du sikkert interesseret i at finde den helt rigtige dør til din bolig uden at skulle betale mere end højest nødvendigt. Men samtidig skal du være opmærksom på både kvalitet, materiale og designmæssige detaljer. Og hvad er vigtigt for dig, når det gælder facadedøren i din bolig ?

Mange valgmuligheder når det handler om facadedøre – også de billige

Man kan vælge forskellige farver til hoveddøren. Mange kan måske bedst lide den klassiske stilfulde hvide dør eller måske den lidt mere naturlige eller måske ligefrem lidt rustikke dør hvor træet fremstår i sin naturlige form med nuancer i brunt og flot spil i årene. Men det er ikke en given sag, at du skal holde dig til disse klassiske valg. Måske vil en dør i en mere sprælsk kulør være det rigtige for dig og noget, der giver facaden på din bolig det helt rigtige ekstra pift.

Det er muligt at få døre i træ eller i en kombination af træ og alu, lige som det ses med vinduesrammer. Der er mange fordele ved den opbygning. Er du interesseret i en dør af certificeret bæredygtigt træ fås det også.