Maling til badekar i forskellige farver

19 oktober 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

De fleste af os tænker, at hvis man ønsker en ny farve til ens badekar, så er der sådan set ikke så meget andet at gøre, end at man er nødt til at udskifte ens badekar til den farve, som man har lyst til, at det skal være i.

Men sådan behøver det slet ikke at være.

De fleste vælger nu om dage at have deres badekar i hvidt, om det er et fritstående badekar, eller om det er et badekar, der er bygget ind i badeværelset, men vi skal ikke så mange årtier tilbage, førend man havde badekar – og badeværelser generelt – som der var i en del pangfarver, kontraster og havde mønster og billeder derude.

Nu skal det helst være i en mere minimalistisk stil, hvor man bruger meget hvidt, men man ser også sort, gråt med videre bliver brugt.

Men hvilken farve ønsker du dit badekar i nu? Det kan nemlig ændres.

Maling af badekar til at gøre det flottere (igen)

For maling badekar kan faktisk lade sig gøre, men det er ikke sådan noget, som man skal give sig i kast med at gøre selv, for det skal man have eksperter ud til at gøre for en, så man ved, at det kan blive gjort godt nok.

Mange gange vælger man den løsning, fordi man har et slidt badekar, der måske er begyndt at blive misfarvet og gulnet eller endda har ridser i sig, som man gerne vil have renoveret.

Men man kan sådan set også vælge maling af ens badekar, fordi man gerne vil have det i en anden farve, og det behøver ikke at være i den samme farve, som det allerede er kommet i, for det kan være en helt anden farve, som du gerne vil prøve af, eller du kan vælge en anden farve, fordi du prøver en ny indretning.