Professionel gulvafhøvling i Slagelse

28 april 2019
Astrid Pedersen
Professionel gulvafhøvling i Slagelse

Et trægulv, som lider af omfattende tegn på slitage og dårlig vedligeholdelse, er måske ikke noget kønt syn. Dette behøver dog ikke at betyde, at træværket er decideret usundt, og trægulvet lige til at kassere. Der kan rettes op på de fleste skader, hvis trægulvet ellers er intakt og af en vis tykkelse – det kræver blot en professionel behandling i form af en grundig og effektiv gulvafhøvling.

Hvad skal jeg vælge – gulvafhøvling eller gulvafslibning?

Hvis dit trægulv blot har ganske overfladiske skader, som er fremkommet ved almindeligt dagligdags slid (og måske manglefuld vedligeholdelse i form af udebleven gulvvask), kan det i langt de fleste tilfælde reddes ved hjælp af en gulvafslibning. Men omfattende skader som for eksempel dybe skrammer eller skævheder i træværket som følge af fugt eller vandskade kan kun udbedres ved en gulvafhøvling.

Det samme gør sig gældende, hvis du skal have fjernet gammel fernis eller rester af lim fra eksempelvis tidligere linoleums belægning. Dette kan en gulvafslibning ikke klare – og så skal du have fat på en professionel gulvmand, som kan forestå en gulvafhøvling.

Hvorfor skal jeg vælge en professionel gulvafhøvling?

selv om man godt kan leje maskiner til gulvafhøvling forskellige steder, kan det kun frarådes, at du som uerfaren gør det selv mand kaster dig ud i opgaven på egen hånd. En erfaren håndværker vil have langt bedrer forudsætninger for at vurdere, om dit trægulv overhovedet kan tåle en gulvafhøvling.

Plankerne, brædderne eller parketterne i dit trægulv skal nemlig have en vis tykkelse, idet der ved en gulvafhøvling fjernes op imod en halv millimeter af træværkets overflade. Samtidig vil du risikere at forrette stor skade på dit trægulv, hvis du selv forsøger dig med en gulvafhøvling. Og en gulvafhøvling er en omfattende opgave, som også indeholder efterfølgende finslibning og efterbehandling.

Kontakt https://gkservice.dk/gulvafhoevling-slagelse/ og få et gratis og uforpligtende tilbud på en professionel gulvafhøvling.