Sæt dig udenfor, når du arbejder som freelance tekstforfatter

22 april 2021
Anders Lundtang Hansen

Når man tænker på en af de mange fordele ved at arbejde som freelance tekstforfatter, så er det jo blandt andet det med, at man kan arbejde, hvor i verden det skulle være.

Men ofte forestiller man sig så, at man sidder indenfor, om man så er nede i sydens sol, eller man er taget i et sommerhus i Danmark. Men måske var det meget mere interessant at sætte sig udenfor, fordi man så er tættere på naturen, man får noget sol, og man kommer generelt lidt automatisk ud på den måde, hvis man nu har for travlt generelt til at bruge fritiden på at bevæge sig ud.

Måske er det så ikke ligefrem noget, der lokker en, fordi man ser flere hindringer end fordele forbundet ved dette, men det er derfor, vi har skrevet den her artikel, så du kan se, hvad du skal gøre for at arbejde udenfor som tekstforfatter.

Det er ikke besværligt at arbejde udenfor som freelance tekstforfatter

Du skal jo bruge din computer og internet for at arbejde, og internettet kan du have udenfor også, og du kan tage din bærbare med ud også.

Godt nok sidder du måske ikke lige så godt i nogle havemøbler på en terrasse som i en kontorstol, men det opvejes af at være udenfor.

Dernæst skal du nok trække en forlængerledning fra indenfor til udenfor, så du kan få strøm til maskinen. Det kan være bøvlet i starten, men stille og roligt bliver det rutine at få styr på.

Sæt dig så på en måde, så du hverken får solen i øjnene eller direkte i computerskærmen, så du ikke kan se noget.

Er der optræk til uvejr, så skal man selvfølgelig søge indenfor.

Sæt en parasol op, så fuglelorte og så videre ikke kan lande på din bærbar, mens du arbejder, og efterlade den ikke uden opsyn, hvis du lige skal indenfor på for eksempel toilettet.