Selvforkælende ansigtsbehandling i Skælskør

16 marts 2020
Simone B
Selvforkælende ansigtsbehandling i Skælskør

Tid til selvforkælelse? 

Foråret står endelig for døren, solen kigger oftere og oftere frem, og vi skal ud i den friske luft. Dette er ofte ensbetydende med fornyet energi og friskhed, og denne kan yderligere styrkes af en god omgang selvforkælelse, så du er helt klar til de lyse og varme måneder. En god omgang ansigtsbehandling kan virkelig gøre underværker for en vintertræt hud, og så er det tilmed en oplagt mulighed for at komme helt ned i gear i en rum tid samt at få et afbræk fra en travl og stresset hverdag. Lyder dette som noget, du kunne trænge til, så læs med her! 

Afslappende og rensende ansigtsbehandling i Skælskør

Hos Klinik Dam i Skælskør kan du forkæle dig selv med flere forskellige typer af ansigtsbehandling. Alt efter budget, behov samt plads i kalenderen kan du vælge den lille, den almindelige eller den fulde ansigtsbehandling. Fælles for dem alle er, at dit ansigt renses, peeles og du modtager en afslappende massage, der tilmed tillader de fugtgivende produkter at trænge godt ind i din hud. Den fulde ansigtsbehandling består desuden af damp, maske, fuld massage og eventuelt serum. Til alle behandlinger anvendes lækre aloe vera produkter, som med sikkerhed vil gavne din hud og give den al den fugt, den trænger til. 

Udover de almindelige ansigtsbehandlinger som er nævnt ovenfor, kan du også vælge en japansk lifting, hvis du trænger til en ordentlig omgang luksus. Denne består blandt andet af to masker, opstrammende massage samt hovedbundsmassage, fodmassage og massage med mineralfyldte Himalaya saltsten. Japansk lifting kaldes også ofte for ansigtsløft uden kniv eller botox, og denne kan du altså også blive forkælet med hos Klinik Dam, hvis du trænger til den absolut ultimative omgang selvforkælelse. 

Lyder det fristende at skyde foråret igang med en omgang professionel ansigtsmassage? Så se meget mere her: https://www.klinikdam.dk/443731141