Sørg for godt lys til dine lysbogstaver

28 juni 2019
Anders Lundtang Hansen
Sørg for godt lys til dine lysbogstaver

Lysbogstaver er lidt en sej og smart måde at gøre opmærksom på sig selv og skille sig ud, og det gælder uanset, om man ejer en butik, er kunstner eller på anden måde vil fange andres opmærksomhed.

Man kan sætte forskellige lysbogstaver op, have dem lidt skævt stående, så de giver et tiltænkt æstetisk look. Man kan hænge dem op, eller lade dem stå på jorden eller op ad en væg.

Som butiksejer kan man også gå den snorlige vej, hvor man hænger de lysbogstaver op med millimeters præcision og sørger for, det hele er i vater.

Det er op til en selv, så længe man opnår det ønskede resultat.

Men nogle aspekter kan man dog ikke slække på, for der er jo ikke meget lys over de lysbogstaver, hvis der ikke er lys i dem, der siger jo sig selv.

Derfor skal du sørge for, at du har de rette pærer at sætte i dem, og det gælder både, at de udsender det lys, som du ønsker, der kan være det samme som bogstavet, skabe en konstant eller bare være neutralt.

Men sådan nogle pærer til lysbogstaver, der ofte skal kunne ses på lang afstand, skal også være af en rimelig høj styrke, samtidig med at du nok skal regne med at anskaffe dig en god sjat af dem for at opnå et godt nok resultat.

Hvis du netop også har bogstaverne stående ved jorden, skal du sørge for, de er ordentligt dækkede ind, hvis det skulle begynde at regne, så ledningerne ikke ender med at ligge i vandpytter og lignende.

Hænger de her lysbogstaver så højt oppe, så skal man stadigvæk tjekke efter, at der ikke er nogle løse forbindelser, som kan give skade på bogstaverne og måske antænde en brand.

Vil du se nogle lysbogstaver, så kig videre her: https://nordiksign.dk/lysbogstaver/