Spændende fodboldrejser til alle de store kampe

30 juni 2021
Astrid Pedersen

Glæder du dig til at Premier League sæsonen bliver skudt i gang fredag den 13. august? Så bør du overveje at købe en fodboldrejse. Og til dette formål kan du med fordel vælge Fodboldpakker.dk.

Rejs til Storbritannien og se din favorit match med Fodboldpakker.dk

Fodboldpakker.dk arrangerer fodboldrejser til alle de store matches i England, Skotland, Wales og Nordirland. Den danske rejse arrangør har specialiseret sig særligt inden for fodboldrejser til Storbritannien og kender således dette marked og territorium ud og ind.

Uanset om du drømmer om at sidde på lægterne til en Manchester United FC kamp på Old Trafford Stadium, eller om du altid har ønsket dig at skråle med på ”You’ll Never Walk Alone” sammen med over halvreds tusind andre Liverpool fans på Anfield Stadium kan Fodboldpakker.dk hjælpe dig med at opfylde ønsket og gøre drømmen til virkelighed.

Hvorfor skal jeg vælge en fodboldpakkerejse med Fodboldpakker.dk?

Der er mange fordele ved at rejse med Fodboldpakker.dk når du ønsker at se top fodbold på engelsk grund. Når du lader Fodboldpakker.dk arrangere din fodboldrejse skal du ikke tænke på noget som helst praktisk. Den klarer Fodboldpakker.dk nemlig.

Fodboldpakker.dk booker såvel din flybillet som dit hotel værelse og reserverer samtidig de bedste pladser på et stadion efter dit ønske. Samtidig skal du ikke bekymre dig om logistikken i forbindelse med din fodboldrejse. Fodboldpakker.dk sørger for at du og de andre danske fodbold entusiaster bliver transporteret sikkert og trygt mellem stadion og hotel i dertil indrettede shuttle busser.

Ligeledes vil Fodboldpakker.dk forestå transport mellem hotel og lufthavn ved ankomst og afrejse. Hotellet vil som regel være placeret tæt på stadion så transporttiden bliver begrænset. Og fly ankomst og afgang vil være timet og tilrettelagt i forhold til kampens start og afslutning.

Du kan læse mere, og de spændende fodboldrejser med Fodboldpakker.dk på hjemmesiden Fodboldpakker.dk.